Bonus 3C Shaklee : Cash, Car dan Convention


بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Amboi-amboi sakan la tengok gambar-gambar kekakak yang dapat pergi trip to Langkawi tu kan. Jeles aih. Hujung minggu dapat pergi jalan-jalan. Dapat pergi hotel best, outdoor best dan paling penting MAKAN BEST! 😁



Walau tak join trip ni, kita yang kat sini pulak merasai keseronokan mereka kat sana. Dikelilingi Leaders dan Masters hebat...wahhh...Jelesnyaaa lahai 😂

Bila kak Fatin up gambar kat group tu, sangat teruja tengok korang tau. Dah la pakai baju cantik kaler hijau tuuu 😅. Lepas tu hantar pulak gambar makanan yang sedap-sedap!





Nak makan sedap juga 😑 hihi.

Paling tak tahan , up gambar coklat banyak-banyak 😲😲




Ni yang rasa terus nak lari pergi Langkawi ni 💃💃.

Terima kasih kak Fatin sudi share dengan kami kat sini ni..hehe. Kredit gambar dekat kak Fatin 😊

Haaa...kalau nak tahu, trip ni adalah trip by Shaklee tau. Fully sponsored. Dan trip Langkawi ni adalah salah satu dari 3C yang ada dalam Shaklee.

Eh, apa tu 3C?

Result UPSR kah?

😂😂
Bukan lah result. Meh nak cerita sikit.


3C SHAKLEE : CASH, CAR, CONVENTION

3C tu adalah merujuk kepada cash, car dan convention iaitu BONUS-BONUS dan INSENTIF yang akan dinikmati oleh ahli dan pengedar Shaklee yang sentiasa berusaha keras untuk mencapai target jualan setiap bulan dan tahun.

Ya biasa bila kita buat bisnes, dah tentu la cash tu kita akan dapat kan. Tapi mana nak cari syarikat yang sangat menghargai ahlinya. Siap dapat car bonus. Nak lagi di berinya kita free trip ke tempat-tempat menarik. Mengancam sangat rewards ni. Oh nikmat nya la buat bisnes macam ni 😍😍.

Shaklee  offer National Incentive Trip Shaklee tau. Dengarnya untuk local tahun depan, depa nak pergi Krabi naik cruise. Waahh lagi. Doakan la saya dapat join sama InsyaAllah ameen 😀.



Ada tak kawan-kawan yang ingin menjana pendapatan sampingan dan berpeluang turut serta merasai bonus-bonus yang ada dengan bisnes Shaklee ni? Kalau ada boleh la hubungi saya ya 😉


📱WA 013 985 2827
✏Follow IG @bondasihat

++++++++++++++++++++++++++
 Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
++++++++++++++++++++++++++

No comments:

Powered by Blogger.