Bercuti Musim Cuti Sekolah Sambil Buat Bisnes Online


بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Memandangkan cuti persekolahan akhir tahun dah bermula di Malaysia ni, ramai ibu-bapa yang mengambil peluang untuk membawa anak-anak bercuti di tempat-tempat yang menarik kan. Sama ada di dalam mahu pun luar negara.

Ye la...bukannya selalu pun kita ada masa dengan anak-anak kan. Tambah-tambah ibu-bapa yang bekerja. Peluang macam ni la kena rebut untuk menghabiskan masa dengan keluarga tersayang 😀




Eh cakap macam kita dah ada anak sekolah ramai. Padahal anak baru sorang masuk setahun tak sekolah pun lagi 😅...hehe. Maaf la ummi fayyadh ni pulak terlebih gembira nak join pergi bercuti bergembira berjimba juga. Almaklum la..dah lama sangat rasanya tak pergi bercuti ni😀

Ikutkan dalam kepala ni, dah ada dah list beberapa tempat Muhammad Fayyadh (baca ummi fayyadh 😜) teringin nak pergi sebenarnya tahun ni. Semua dekat-dekat tapi tahun ni tak sampai lagi ni...pasaipa tak tau 😛

1. Bawak #littleheroMF merasai hawa sejuk Cameroon Highlands.

2. Merasai kegayatan menaiki kereta kabel Bukit Bendera.

3. Merasai keasyikan ombak memukul feri ke Langkawi.

4. Membina istana pasir di Port Dickson

5. Mendekati kesan-kesan sejarah di Bandar Hilir Melaka


Itu la antara plan yang ada. Biasa dok bawa dia pergi indoor playground je kan dekat shopping mall. Nak juga la bagi dia merasa angin luar sesekali ye tak 😀



Last bulan lepas la bawak dia pergi zoo Taiping. Sakan berlari sampai terjatuh cium jalan tar tu. Dapat la 'hadiah' atas hidung tu sekali 😅



Seronok dapat jalan-jalan outdoor macam ni. Luas pemandangan orang kata. Hehe. Tapi tapi jangan la kata bila pergi bercuti macam ni, bisnes tak jalan. Siapa kata lagu tu meh piat telinga sikit 😅😛.

Bisnes Shaklee kita sentiasa on je. Ada je masa nak reply message yang bertanyakan pasal Shaklee. As long as ada line, internet boleh digunakan, kita boleh la post pasal produk Shaklee ni. Dan juga kalau tiba-tiba dapat idea nak menulis blog, jot down dulu kat note benda apa yang terlintas masa tu. Nanti boleh tengok balik apa nak tulis.

Nak order barang Shaklee pun senang dah ada sistem online Shaklee kan sekarang ni. Nama pun bisnes online shaklee. Semua dihujung jari saja 😀. Rugi tau siapa tak nak rebut peluang bekerja dari rumah, tambah pendapatan di mana saja anda berada. Dengan bisnes online shaklee ni, kalau dilakukan secara betul, InsyaAllah dapat la hasilnya 😊

Setakat ni dulu coretan kali ni. Harap-harap tersampai la plan nak ke tempat-tempat kat atas tu. Hehe. Oh ya kalau ada sesiapa yang rasa nak tambah income, hubungi nombor di bawah ya 😉

Selamat bercuti ya kalian! 😊



Nak tambah extra INCOME?
📱WA 013 985 2827
✏Follow IG @bondasihat ++++++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827 
#SahabatShakleeTerbaikAnda ++++++++++++++++++++++++++

No comments:

Powered by Blogger.