7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online


بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم

Di keheningan pagi Jumaat yang indah ni (ecece..tengahari dah pun 😛) , saya ingin berkongsi  sedikit sebanyak sebab-sebab kenapa saya memilih bisnes Shaklee online  ni sebagai bisnes saya.

Rasa macam kena share jugak la reasons kenapa tiba-tiba nak berbisnes dengan Shaklee ni kan...Jom tengok sat 😉




7 SEBAB PILIH BISNES SHAKLEE ONLINE

Sebagai pengguna Shaklee:

1. Halal
Perkara pertama yang wajib tengok sebelum kita ambil sesuatu produk tu mesti kena tahu halal ke tak benda ni kan. Benda nak makan jadi perlu kepastian status halalnya. Alhamdulillah produk Shaklee ini halal untuk dimakan tau. Boleh rujuk sijil halal Shaklee di side bar tu haa 😊

2. Selamat
Tahu tak yang Shaklee ni satu-satunya syarikat yang mementingkan keberkesanan dan keselamatan produk untuk manusia. Ambil contoh Vitalea je. Dah terbukti 41 tahun di makan dengan selamat tanpa ada manusia yang keracunan, rosak liver, rosak kidney akibat makan vitamin ini. Agak-agak vitamin yang lain macam mana eh? 😮

3. Harga Berpatutan
Sesuai dengan kualiti dan keberkesanan produk, bagi saya harganya amat-amat berpatutan. Lagipun, ianya tahan beberapa bulan.

4. Kesan yang efektif
Saya start makan Shaklee sengan B-Complex. Kemudian Vitamin C dan masa mengandung saya ambil ESP. Alhamdulillah dengan adanya bantuan Set Mengandung Shaklee ni, terasa lebih bertenaga sepanjang pregnancy.



Sebagai Pengedar Shaklee:

5. Patuh Syariah dan Stabil
Dulu bila dengar MLM je mesti rasa "Apa..MLM?? Tipu ni...". Haa macam tu sekali kan persepsi terhadap MLM. Salah erti berlaku bila konsep sebenar MLM tak difahami.  Yang tak boleh tu bila ada unsur -unsur yang menindas downline. Tapi di Shaklee mengamalkan keadilan. Siapa yang berusaha dia la yang dapat. Tiada istilah upline duduk saja goyang kaki okey 😀

Lagi satu kena tengok syarikat kita nak join tu stabil ke tak? Dah berapa lama wujud? Macam Shaklee ni di tubuhkan pada tahun 1956 lagi. Kiranya tahun ni genaplah 60 tahun usianya. Lama ke tak tu.. 😊


6. Peluang Jana Pendapatan Dengan Modal Rendah
Shaklee mempelawa sesiapa sahaja yang ingin memulakan bisnes dengan modal yang cukup rendah. Dengan modal yang kurang dari RM100, awak dah boleh start dah bisnes online Shaklee ni tau. Nak-nak dengan situasi ekonomi sekarang ni. Susah nak dapat pekerjaan lagi. Semua orang tengah mencari peluang pekerjaan dan peluang untuk menjana pendapatan sampingan. Shaklee tawarkan peluang ini khusus untuk anda yang sedang  mencari peluang tambah pendapatan. Bonus akan dimasukkan ke akaun awak setiap pertengahan bulan. Kaaaching! 😀

7. Bisnes Dari Rumah, Bisnes Online Bermentor
Bisnes online Shaklee ni senang sangat diuruskan. Sama ada awak mahu buat secara full-time atau part-time, bergantung kepada pilihan awak sendiri. Jangan risau sebab kami ada supportive team yang akan membantu awak untuk berbisnes nanti 😀



So dah tahu kan kenapa saya pilih bisnes Shaklee online ni kann 😉. Paling penting sebab nilai yang diberikan tu sendiri. Bukan sahaja peluang untuk tambah pendapatan je kita dapat dalam bisnes Shaklee ni sebenarnya. Ia lebih dari tu.

Secara tak langsung, kita akan lebih menitik beratkan kesihatan dan pemakanan sendiri serta ahli keluarga. Dan juga terciptanya team ukhuwwah yang sangat-sangat awesome antara kami. Peluang untuk bersilaturrahim juga 😊


Jangan lepaskan peluang untuk merasai kepuasan bisnes online Shaklee bersama kami. Ada apa-apa pertanyaan boleh la contact saya.





📱WA 013 985 2827
✏Follow IG @bondasihat
📧myaadalia@gmail.com
++++++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827 #SahabatShakleeTerbaikAnda ++++++++++++++++++++++++++

No comments:

Powered by Blogger.